თხევადი შოკოლადი

schokolade-titelbild

შოკოლადი, ის რაც ყველას თუ არა უმეტესობა ქალებისას გვიყვარს, მათ შორის მეც :დ
ხშირად შოკოლად ტორტებში და ნამცხვრებში ვიყენებ, ხოდა გადავწყვიტე ასეთი მარტივი რეცეპტისთვის ერთი პოსტი მიმეძღვნა, რადგან მერე ყველა პოსტში , სადაც თხევადი შოკოლადი დამჭირდება ჩაკოპირება გამიადვილდეს. უპირველესი წესი არის , შოკოლადის მასა შესაბამისი უნდა იყოს ნარების მასისა, ძირითადად მე მასას 100/100 ვიყენებ ანუ:

ინგრედიენტები:
100 გრ. შავი შოკოლადი
100 გრ. ნაღები

მომზადების წესი:
ქვაბში ავადუღოთ წყალი, ქვაბში ჩავდგათ ჯამი. წვრილად დავჭრად შოკოლადი , ჩავყაროთ ჯამში და ვურიოთ მანამ სანამ ერთგვაროვანი მასა არ გახდება. დავუმატოთ ნაღები და ვურიოთ 2–3 წუთი.

ხოდა ვუალა ეგეც თქვენი თხევადი შოკოლადი :დ დასალევად არ გამოდგება ძალიან ტკბილია, მაგრამ მისაწუწ მოსაწუწებლად ნაცხვრებზე და ა.შ. მშვენიერია, შოკოლადისთვის ფორმის მისაცემად სხვა რეცეპტი გვჭირდება, ხოდა მაგის საჭიროება , რომ გახდება მაგაზე პოსტს მერე დავწერ :დ

გემრიელად მიირთვით !

 

Advertisements

Leave a comment

Filed under am Tisch

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s